اخذ مجوز
شروع کسب و کار را برای شما
یکی از مهمترین اقدامات در شروع و راهاندازی کسب و کارها، اخذ جواز است. جواز را یکی از اصلیترین اسناد تجاری میدانند. مراجع قانونی این سند را برای کسبوکارها در حوزههای مختلف صادر میکنند تا صاحبان کسب و کار بتوانند بهطور قانونی و در فضایی رسمی حوزه مربوط به خودشان فعالیت کنند؛ اما اخذ جواز در زمینههای مختلف چه مزایایی دارد؟ چگونه باید برای اخذ جواز کسب و کار اقدام کرد؟ برای دریافت پاسخ این سوالها در ادامه همراه ما باشید.
مجوز چیست؟
مجوز، سندی رسمی و قانونی است که به صاحبان کار اجازه میدهد تا فعالیتهایش را در بستری قانونی انجام دهند. جواز کسب یا همان پروانه کسب (Business license) میتواند کسب و کار را به شخصی حقیقی و حقوقی تبدیل کند. یادتان نرود این مجوز برای هر کسب و کار در هر حوزه لازم و ضروری است؛ پس برای شروع هر کاری باید به فکر اخذ مجوز مربوط به آن باشید.
انواع مجوزها
معمولاً هر کسب و کاری با توجه به حوزه خودش، مجوزی جداگانه دارد. جواز تاسیس، جواز کسب، پروانه بهره برداری، جواز ارشاد، جواز هواپیمایی و… تنها بخشی از اسناد حقوقی است که به حوزههای مختلف مربوط میشود. این مجوزها با توجه به نوع فعالیت از سمت وزارت صنعت و معدن، وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و… صادر میشود.
مزایای اخذ مجوز ها
با دریافت مجوزها شما از مزایای بسیاری برخوردار هستید. بهطور مثال اخذ مجوز کسب و کار یا پروانه کسب، مزایای زیر را در اختیارتان میگذارد.
شما با داشتن این مجوز میتوانید کارت بازرگانی دریافت کنید. همچنین برای توسعه کسب و کار میتوانید از وامهای بانکی بهرمند شوید. دریافت بیمه تکمیلی برای کارکنان کارگاه، بهرهمندی از تعرفه صنعتی برق و گاز، دریافت تأییدیه از سفارتخانهها برای سفرهای خارجی و برگزاری نمایشگاههای داخلی، بهرهمندی از سهمیه سوخت، دریافت استاندارد برای تولیدات و… بخشی از مزایای دریافت پروانه کسب است.
مدت زمان اعتبار مجوزها
هرکدام از جوازها مدت اعتبار معینی دارند. مثلاً جواز تأسیس فقط یک سال معتبر است.
جواز کسب دائمی، اعتباری پنجساله دارند؛ اما جوازهای موقت دارای یک سال اعتبار هستند. واحدهای صنفی بعد از اتمام اعتبار هریک از جوازها، باید برای تمدید مجوز اقدام کنند. در غیر این صورت مجوز آنها باطل میشود.
خدمات ما برای شما در
موسسه ثبتتو
خدمات ثبت دانش بنیان
ما در ثبتتو علاوه بر انجام مراحل ثبت دانش بنیان، به شما میگوییم که در چه زمینهای میتوانید شرکت دانش بنیانتان را راهاندازی کنید. این مجموعه با ارائه خدمات ثبت دانش بنیان شما را در این مسیر همراهی میکند.
مشاوره ثبت دانش بنیان
اگر در ابتدای این مسیر از مراحل ثبت دانش بنیان اطلاعی ندارید، نگران نباشید. مشاورین مجرب ثبتتو با آگاهی کامل هر مرحله را برایتان توضیح میدهند. برای دریافت خدمات مشاوره با ما تماس بگیرید.
نحوه همکاری ما با شما
بهطور کلی داشتن مجوز در هر یک از زمینههای ذکرشده، امری مهم است. دریافت مجوزها در هر بخش نیاز به اطلاعاتی دقیق دارد. به همین خاطر بهتر است قبل از اقدام اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید. موسسه ثبتتو متشکل از وکلای حقوقی و کارشناسانی باتجربه و ماهر است. آنها میتوانند شما را در این حوزه راهنمایی کنند. مشاورین مجموعه در شبانهروز پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستند. مشاوره اخذ مجوز شامل انواع مجوزهای تاسیس، مجوز کسب، مجوز بهرهبرداری، مجوز ارشاد، مجوز هواپیمایی و غیره است؛ پس در هر حوزهای میتوانید از خدمات ما استفاده کنید.
ثبتتو علاوهبر خدمات مشاوره اخذ مجوز، میتواند این مراحل را بهطور کامل برای شما عزیزان انجام دهد. در این زمینه حتی لازم نیست در ادارات ثبت حضور داشته باشید. تیم حرفهای ثبتتو مراحل اداری اخذ مجوز را برای شما عزیزان در کمترین زمان انجام میدهد. ما با تلاش برای کسب رضایت مشتریان، خدمات ویژهای را در زمینه اخذ مجوزها مهیا کردهایم.
جهت دریافت مشاوره اخذ مجوزها، می توانید در هر ساعت از شبانه روز با کارشناسان ما ارتباط بگیرید. همچنین اگر به دنبال استعلام آنی هزینه ثبت به طور دقیق و آنی هستید بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
افتخارات همکاری
پرسش های معمول
سه پاسخ مهم
برای اخذ مجوز باید چه مراحلی را طی کنیم؟
- در اولین مرحله متقاضی باید درخواستی کتبی برای اخذ پروانه کسب به اتحادیه مد نظر بفرستد.
- زمانی که اتحادیه درخواست شما را تأیید و ثبت کند، رسید درخواستی برای متقاضی میفرستند.
- در مرحله بعدی بازرسها و کارشناسان اتحادیه برای بررسی به مکان احداث واحد صنفی میروند.
- بعد از تایید بازرسی، اقدامهای نهائی برای اخذ مجوز کسب انجام میگردد.
چه مدارکی برای اخذ مجوز لازم است؟
نکته مهم این است که مدارک لازم برای اخذ مجوز، براساس نوع مجوز متفاوت است. به طور کلی برخی از مدارک برای اخد مجوز یکسان هستند. در اینجا به مدارک لازم برای اخذ مجوز کسب اشاره میکنیم. برای دریافت اطلاعات دقیقتر در این زمینه میتوانید از مشاوره خدمات اخذ مجوز در موسسه ثبتتو بهرهمند شوید.
مدارک لازم برای اخذ مجوز کسب
- داشتن تابعیت ایرانی
- تحویل 12 عکس جدید پرسنلی
- ارائهدادن 12 کپی عکس جدید پرسنلی
- حداقل سن 18 سال برای بانوان
- ارائه سند مالکیت یا اجارهنامه یا مبایعهنامه مکان مد نظر
- داشتن کارت پایان خدمت یا کارت معافیت
- گواهی عدم سوء پیشینه
- ارائه آخرین مدرک تحصیلی (حداقل تحصیلات ابتدایی در خواندن و نوشتن لازم است)
- گواهی عدم اعتیاد
- ارائه رزومه کاری مربوط به همان کسب و کار
- مدارکی برای تشکیل پرونده یا اوراق پرداختی مالیات
- گواهی موافقت از اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی
- کارت معاینه پزشکی و صلاحیت بهداشتی
- مدارک مربوط به صلاحیتهای فنی برای مشاغل خاص
چرا باید برای تأسیس کسب و کارها به دنبال مجوز کسب باشیم؟
هر کسب و کار برای انجام فعالیتهای صنعتیاش نیاز به مجوزی حقوقی دارد. جالب است بدانید فعالیتهای انجامشده بدون داشتن این مجوزها، غیرقانونی محسوب میشود. در این حالت صاحبان کسب و کار متخلف هستند.
چه کسب و کارهایی به جواز احتیاج دارند؟
کسب و کارهای صنعتی و واحدهای تولیدی برای شروع به کار به جواز تاسیس نیاز دارند. برای راهاندازی کسبوکارهایی مثل مغازه، املاک، خیاطی، فروشگاه پوشاک و… باید جواز کسب و کار را تهیه کنید.
آیا جواز کسب موقت و دائمی را میشناسید؟
بهطور کلی دو نوع مجوز کسب موقت و دائمی وجود دارد. شما فقط میتوانید یک بار جواب کسب موقت را بهمدت یک سال تهیه کنید. بعد از پایان اعتبار این جواز، 30 روز مهلت دارید تا آن را به جواز کسب دائمی تغییر بدهید؛ البته مجوز دائمی هم دارای اعتباری محدود است.
مجموعه ثبتتو به انجام خدمات در زمانبندی معینشده و دریافت کمترین هزینه در برابر شما مشتریان عزیز متعهد است. ما با صداقت در انجام کارها و مشاورههایمان شما را به هدفتان میرسانیم. تمام تلاشمان جلب رضایت مشتریان و پایبندی بر اصول اخلاقی و کاری است. اگر برای اخذ مجوزها، به خدمات ثبتی نیاز دارید، با ما تماس بگیرید.
مقالات
آخرین مقالات ما را در اینجا مطالعه کنید
با تلاش و تخصص تیم تولید محتوای ما به صورت مرتب مقالات تخصصی و کاربردی فراوانی تولید گردیده که شما عزیزان می توانید تا در اینجا جدیدترین های آنها را مشاهده نمایید.
تاثیر ثبت برند در کسب و کار چیست؟
- توسط محمدعلی شیخ رضایی
- 0 نظر
مزایای ثبت برند چیست؟
- توسط محمدعلی شیخ رضایی
- 0 نظر
آشنایی با شرکت گردشگری حقوقی و نحوه ثبت آن
- توسط محمدعلی شیخ رضایی
- 0 نظر