ثبت اختراع
شروع کسب و کار را برای شما
هر آنچه از تکنولوژی و پیشرفت آن شنیده اید مربوط به اختراعات و مخترعین سراسر جهان میشود. سالانه چندین هزار اختراع بوجود آمده و چند صد مخترع به این دنیا معرفی میشوند. اگر شما هم یکی از این مخترعان هستید، قطعا قصد دارید که اختراع خودتان را به ثبت برسانید. ثبت اختراع دارای مراحلی است که شاید در ابتدای کار از آن بیاطلاع باشید. ما اینجا هستیم تا شما را از این مراحل مطلع کنیم.
اختراع چیست؟
وقتی شما محصول، دستگاه و یا هرچیزی را که سابقا وجود نداشته است میسازید و آن را خلق میکنید نه تنها کار بزرگی انجام دادهاید، بلکه این عمل شما را اختراع مینامند. برای به وجود آمدن اختراع شما باید حتما از تکنولوژی و یا فرایندی که خود ابداع کننده و پدیدآورنده آن هستید بهره ببرید و این موضوع باید به گونهای باشد در هیچ جای جهان کسی مدعی آن نباشد.
از دیگر خدمات ما برای
شما در
موسسه ثبتتو
خدمات ثبت بین الملل
مجموعه ثبتتو با خدمات ثبت بین الملل به توسعه کسب و کار شما عزیزان در سطح جهانی کمک میکند. مشاورین مجرب ما میتوانند فعالیتهای سودمند بین المللی را به شما توضیح دهند تا با ذهنی روشن برای آن تصمیم بگیرید.
مشاوره ثبت بین الملل
اگر هنوز مراحل ثبت بین الملل را نمیدانید، نگران نباشد. مجموعه ثبتتو با مشاورین مجرب در زمینههای حقوقی، این مسیر را برایتان شرح میدهد. حتی میتوانید مراحل ثبت را به وکلای باتجربه ثبتتو بسپارید.
نحوه همکاری ما با شما
اگر برای انجام مراحل ثبت اختراع زمان کافی ندارید یا به طور دقیق مراحل ثبت اختراع را نمیدانید، نگران نباشید. ما سعی می کنیم موسسه ثبتی باشیم که تمامی خدمات را آنلاین و در کمترین زمان بدون نیاز به حضور شما در اداره ثبت شرکت ها یا سایر ادارات، با بهترین راه کارها به انجام برساند. مجموعه ثبتتو خدمات ثبت اختراع را با کمترین هزینه و در کمترین زمان به اجرا در میآورد.
جهت دریافت مشاوره ثبت اختراع در ایران، می توانید در هر ساعت از شبانه روز با کارشناسان ما ارتباط بگیرید. همچنین اگر به دنبال استعلام آنی هزینه ثبت به طور دقیق و آنی هستید بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
افتخارات همکاری
مخترع کیست؟
بوجود آورنده اختراع
شخص و یا اشخاصی که بوجود آورنده اختراع باشند را مخترع میگویند. مخترعین انسانهای خلاق و باهوشی هستند که ایدههای فکری خود را از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل میکنند، در سالها و قرون گذشته این افراد با اختراعات خود به پیشرفت کیفیت زندگی همنوعان خود کمک کرده و گاهی نیز با اختراع خود جان هزاران نفر را گرفتهاند!
مدارک لازم جهت ثبت اختراع چیست و از کجا باید شروع کرد؟
در ابتدا باید مدارک هویتی مخترع یا مخترعین و مالک با مالکین اختراع باید در اختیار وکیل یا کارشناس قرار گیرد. پس از ثبت نام آنها در سازمان مالکیت فکری حال وقت آن رسیده که به سراغ خود اختراع برویم.
ادعا نامه، توصیف و شرح کامل اجزا و روند کار اختراع، نقشه فنی اختراع با جزئیات کامل مدارکی هستند که باید قبل شروع کار ثبت اختراع آنها را آماده کرد. برای ثبت اختراعتان میتوانید از راهنمای ثبت اختراع مجموعه ثبتتو بهرهمند شوید؛ البته این موسسه بهترین خدمات ثبت اختراع را برای شما عزیزان مهیا کرده است.
اختراع در چند مرحله به ثبت خواهد رسید؟
اختراعات پس از تکمیل مدارک و تنظیم اظهارنامه و تقدیم آن به اداره ثبت اختراعات کارشناسی شده و اگر به عنوان اختراع مورد تائید کارشناس اداره قرار گیرد. سپس به یکی از مراکز علمی در همان زمینه اختراع که اصطلاحا به آن پژوهشکده گفته میشود فرستاده خواهد شد تا پس از بررسی های فنی دقیقتر توسط آن مرکز و مورد قبول واقع شدن آن به جرگه اختراعات بپیوندد.
آیا شخص حقوقی میتواند مخترع و یا مالک اختراع باشد؟
یک اختراع میتواند یک یا چند مخترع داشته باشد ولی تمامی آنها باید اشخاص حقیقی باشند ،اما مالکیت اختراع میتواند ترکیبی از یک یا چند شخص حقیقی و یا حقوقی باشد که درصد مالکیت آنها مساوی و یا نامساوی با توجه به اقرار خودشان در نظر گرفته خواهد شد.
مهمترین هدف ما در مجموعه ثبتتو انجام خدمات به بهترین نحو و جلب رضایت مشتریان و پایبندی بر اصول اخلاقی و کاری است. ما در تلاشیم تا خدماتمان را در کمترین زمان و با کمترین هزینه به شما مشتریان عزیز ارائه دهیم. مجموعه ثبتتو با صداقت در انجام کارها و مشاورهها شما را به هدفتان میرساند. اگر برای ثبت اختراع خود، به خدمات ثبتی نیاز دارید، با ما تماس بگیرید.
مقالات
آخرین مقالات ما را در اینجا مطالعه کنید
با تلاش و تخصص تیم تولید محتوای ما به صورت مرتب مقالات تخصصی و کاربردی فراوانی تولید گردیده که شما عزیزان می توانید تا در اینجا جدیدترین های آنها را مشاهده نمایید.
تاثیر ثبت برند در کسب و کار چیست؟
- توسط محمدعلی شیخ رضایی
- 0 نظر
مزایای ثبت برند چیست؟
- توسط محمدعلی شیخ رضایی
- 0 نظر
آشنایی با شرکت گردشگری حقوقی و نحوه ثبت آن
- توسط محمدعلی شیخ رضایی
- 0 نظر